Velkommen til TSI Futsal!

Futsal, innendørs fotball med fire utespillere og én målvakt per lag, i tillegg inntil sju innbyttere. Man spiller ofte på håndballbaner (20 x 40 meter) mot håndballmål (3 x 2 meter). Spillere kan byttes ut når som helst og gjentatte ganger under kampen, som varer to omganger à 20 minutter effektiv tid med 15 minutters pause mellom omgangene.Sesongen 2020 har vi seks treninger i uka på Kraft Sportssenter. 


Tirsdager:        16:00 - 17:25 (1.  laget herrer)

                          17:35  - 18:55   (damelaget)

                          20:35 -  21:55 (2. laget herre)

Torsdager:       16:00 - 17.25   (1. laget herrer)

                          19:05 - 19:55 (2. laget herre)

Fredager:          16.00 - 17:25 (damelaget)


Det vil bli lagt ut et facebookinnlegg med påmelding til treningen dagen før hver trening.

Ved spørsmål ta kontakt med oss på Facebook eller via mail:

Facebook: https://www.facebook.com/tsifutsal/

Mail: tsifutsal@gmail.com

Vår adresse er Framstredet 79, 9037 Tromsø

Regler for medlemmene til TSI Futsal 2020


1) Semesteravgift, medlemskap i TSI og Kraftmedlemskap - være betalt hvis du skal trene fast, men er du interessert i å bli med på én prøvetrening kan du sende oss en melding til TSI Futsal på facebook eller via mail: tsifutsal@gmail.com


2) Påmelding - skjer ved å kommenterer på facebook-innelegget som blir lagt ut dagen før trening. På mandager er det maks 20 personer som kan være med på treningene, så hvis man ikke har  kommentert blant de 20 første, får du ikke spille.


3) Oppmøte - alle som har meldt seg på trening via facebook må møte opp presis eller å gi beskjed i god tid slik at treneren forventer ditt oppmøte. Sent oppmøte uten å gi beskjed kan føre til at du ikke får være med. Dette er opp til treneren å bedømme fra trening til trening.


4) Laginndeling - treneren eller en fra styret er ansvarlig for å dele inn i lag. Hvem som er på lag og hvor mange lag vi har er opp til den ansvarlige å avgjøre, og det skal ikke mases om andre løsninger enn den som er bestemt.


5) Innsats - det er ingen krav til fotballferdigheter, men vi forventer at alle legger inn en innsats. I futsal er det helt avgjørende at hele laget bidrar både frem og tilbake på banen.


6) Skader - blir du skadet underveis i treningen og ikke har mulighet til å gi 100% skal du ikke spille. Ikke bare for din egen del, men også av respekt for laget. Dette er opp til den ansvarlige for treningen å bestemme om man ikke får være med å spille resten av treningen. Kommer du skadet på trening har du heller ikke lov til å delta og blir sendt hjem.


7) Konflikter - blir det en konflikt på banen ordner man opp og tar man hverandre i hendene før man fortsetter å spille.

Styret for TSI Futsal 2020 består av:

Leder: Maritha Johansen

Nestleder: Pernille Jørgensen

Økonomiansvarlig: Kristian Eide

PR-ansvarlig: Rasmus Hinrichsen

Medlemsansvarlig: Regine Reinsnes

Styremedlem: Benedikte Persen

Styremedlem: Bård Gundersen