Velkommen til TSI Futsal!

Futsal, innendørs fotball med fire utespillere og én målvakt per lag, i tillegg inntil sju innbyttere. Man spiller ofte på håndballbaner (20 x 40 meter) mot håndballmål (3 x 2 meter). Spillere kan byttes ut når som helst og gjentatte ganger under kampen, som varer to omganger à 20 minutter effektiv tid med 15 minutters pause mellom omgangene.


2019/20 sesonger har vi tre treninger i uka på Kraft Sportssenter. 


Mandager:       16:00 - 17:30   (alle)

Tirsdager:        17:30 - 19:00   (damelaget)

Onsdager:        20:30 - 22.00   (1. laget herrer)


Det vil bli lagt ut en post med påmelding til treningen dagen før hver trening.

Ved spørsmål ta kontakt med oss på facebook


Facebook: https://www.facebook.com/tsifutsal/

Mail: tsifutsal@gmail.com


Styret for TSI Futsal 2019/2020 består av:

Leder: Tobias Hjermann

Nestleder: Håvard Hauge

Økonomiansvarlig: Gøran Larsen

Arrangementsansvarlig Helge Magnus Ravn

PR-ansvarlig: Rasmus Hinrichsen

Styremedlem: Erlend Risvand Mo

Regler for TSI Futsal:1) Semesteravgift - må være betalt hvis du skal trene fast, men er du interessert i å bli med så send en melding til TSI Futsal på facebook.


2) Påmelding - alle som skal på trening kommenterer på facebook at de kommer. Maks 20 personer. Har du ikke kommentert får du ikke spille.


3) Oppmøte - alle som har meldt seg på må møte opp presis. Sent oppmøte uten å gi beskjed vil føre til at du ikke får være med.


4) Laginndeling - en fra styret er ansvarlig for å dele inn i lag. Hvem som er på lag og hvor mange lag vi har er opp til den ansvarlige å avgjøre, og det skal ikke mases om andre løsninger enn den som er bestemt.


5) Innsats - det er ingen krav til fotballferdigheter, men vi forventer at alle løper. I futsal er det helt avgjørende at hele laget bidrar både frem og tilbake på banen.


6) Skader - kan du ikke gi 100% skal du ikke spille. Ikke bare for din egen del, men også av respekt for laget.


7) Konflikter - blir det en konflikt på banen ordner man opp og tar man hverandre i hendene før man fortsetter å spille.

Levert av IdrettenOnline